Wie zijn wij?

De Groene Hypotheekadviseurs

De Groene Hypotheekadviseurs is een volledig onafhankelijk advieskantoor welke gespecialiseerd is in groene en duurzame hypotheken. De Groene Hypotheekadviseurs is opgericht in 2000.

Michael van Eenige en Marco Kempenk zijn al jaren betrokken bij De Groene Hypotheekadviseurs en zijn sinds begin 2021 eigenaar van het adviesbureau.

Omdat we bij het samenstellen van een financiering rekening kunnen en willen houden met zaken als, zorg voor het milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en streven naar een duurzame samenleving, onderscheiden wij ons duidelijk van de andere kantoren.

In onze werkwijze staat persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor jouw situatie centraal. Je zult merken dat onze service tijdens het advies- en aanvraagtraject, maar ook na het afsluiten van de hypotheek of een ander financieel product, zeer ruim is.

Je kunt bij ons terecht voor een financieel advies over jouw hypotheek, maar ook voor een passende oplossing voor je pensioen, spaarwens, belegging of verzekering. Door onze brede samenwerking kunnen we je altijd een advies op maat geven.

Meer weten over groene hypotheken?

Stuur ons een bericht.