Onze diensten

We kunnen je met nog veel meer financiële producten en diensten helpen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. We geven graag meer uitleg. 

Hypotheekadvies

Transparante, complete adviezen waarbij we kijken naar wat het beste voor je is op dit moment én in de toekomst.

Financiële planning

Hoeveel geld je hebt en hoeveel geld je uitgeeft verandert per levensfase. We zorgen dat je inzicht hebt in die schommelingen en dat je erop voorbereid bent.

Verzekeringen

Hoe groen kun je gaan met je verzekeringen? Wij laten je zien welke verzekeringen écht bijdragen aan een betere wereld. Transparantie is het sleutelwoord.

Pensioenen

Pensioenen moeten goed zijn voor jou. Maar wist je dat er pensioenen zijn die goed zijn voor jou én de wereld? Wij zoeken naar het pensioen dat het beste bij je past.

Duurzaam verbouwen

Je huis zo verbouwen dat het klaar is voor een duurzame toekomst. Wij laten je zien hoe je dat het best kunt doen. Wist je trouwens dat je met een energiezuinige woning meer geld kan lenen bij de bank? 

CPO-projecten

Advies en begeleiding voor cliënten die in een CPO-project een woning willen kopen. Vanuit een jarenlange ervaringen weten we waar speciaal op gelet moet worden bij een hypotheek voor een CPO-woning.

Heb je vragen of wil je meer weten over De Groene Hypotheekadviseurs? Neem dan contact met ons op.