Ook in 2023 weer uitstekende mogelijkheden om een (duurzame) hypotheek af te sluiten!

Ook in 2023 weer uitstekende mogelijkheden om een (duurzame) hypotheek af te sluiten!
januari 24, 2023 Marco Kempenk

Zodra een hypotheekadviseur niet gebonden is aan één specifieke geldverstrekker, mag hij zichzelf onafhankelijk noemen. De Groene Hypotheekadviseurs heeft bij zo goed als alle geldverstrekkers in Nederland een aanstelling. Hierdoor werken wij volledig onafhankelijk!

Hypotheekvoorwaarden
Als echte onafhankelijke hypotheekadviseur kunnen wij de keus voor een bepaalde hypotheek helemaal laten afhangen van jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

– Wil jij graag de mogelijkheid hebben om vervroegd boetevrij af te lossen?
– Wil jij je hypotheek hoger inschrijven zodat je in de toekomst kunt verbouwen?
– Wil jij je hypotheek meeverhuizen en profiteren van je langlopende lage rente?
– Wil jij een lage rente bij een hoger energielabel door je huis te verduurzamen?

Bij bovenstaande wensen ben je afhankelijk van de hypotheekvoorwaarden van de geldverstrekker. Elke geldverstrekker heeft namelijk zijn eigen voorwaarden. Omdat wij de hypotheekvoorwaarden van al onze geldverstrekkers kennen kiezen wij altijd de beste oplossing voor jou! Hierdoor krijgt je altijd het best passende advies voor jouw situatie en wensen.

Duurzame geldverstrekkers
Als één van de weinige hypotheekadvieskantoren hebben wij ook aanstellingen bij alle duurzame geldverstrekkers in Nederland. Hier zijn we ontzettend trots op!
Wij kunnen geldverstrekkers voor je selecteren op duurzaamheid en kunnen je vertellen waar jouw geld in geïnvesteerd wordt. Wij vertellen je of dit geld niet naar bedrijven gaat die bijvoorbeeld mensenrechten schenden of betrokken zijn bij controversiële wapenhandel. Duurzame geldverstrekkers hebben een positieve impact op de samenleving en investeren in duurzame projecten.

Vertel jij ons wat jij belangrijk vindt, dan zoeken wij samen met jou naar een passende geldverstrekker voor een passende hypotheek! Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*