Nieuws

We hebben een nieuwtje!

 

Sinds 2000 is De Groene Hypotheekadviseurs een bloeiend financieel advieskantoor met een zeer groot klantenbestand.

Waar het afgelopen jaar nogal eens zorgen werden geuit over het afnemende aantal klanten bij advieskantoren, hoeven wij ons gelukkig geen zorgen te maken. We zijn heel dankbaar dat bestaande klanten én nieuwe klanten ons nog elke dag weten te vinden!

Dit succes willen we graag delen met ondernemende hypotheekadviseurs. Vandaar dat we (Michael, Marco en Dorien) het afgelopen jaar hard gewerkt hebben aan het vernieuwen van onze eigen franchiseformule. In de franchiseformule van De Groene Hypotheekadviseurs hebben we alle essentiële informatie en richtlijnen vastgelegd voor franchisenemers. Want we willen natuurlijk dat nieuwe hypotheekadviseurs net al wij staan voor korte lijntjes, transparantie, persoonlijke betrokkenheid ,flexibiliteit, duurzaamheid en deskundigheid.

Op sociale media (Facebook, LinkedIn en Instagram) zullen we de aankomende periode zo nu en dan aandacht besteden aan onze franchiseformule en aan het werven van een franchisenemer. Mocht je ons volgen dan wordt liken of delen van deze berichten ontzettend gewaardeerd.

Spreek of ken jij iemand die werkzaam is in de financiële sector waarvan je denkt; “Hey, die zou goed bij passen bij De Groene Hypotheekadviseurs”. Dan komen we graag in contact met die nieuwe ondernemende adviseur.

Hopelijk kunnen we je binnenkort voorstellen aan onze nieuwe hypotheekadviseur.