Met jouw Persoonlijke Biedcertificaat naar de NVM Open Huizen Dag

Met jouw Persoonlijke Biedcertificaat naar de NVM Open Huizen Dag
september 13, 2023 Marco Kempenk

De NVM Open Huizen Dag is een dag waarbij verkopers die hun huis te koop hebben staan bij een NVM-makelaar, hun huizen openstellen voor geïnteresseerde kopers. Dit geeft de kopers de mogelijkheid om de woning laagdrempelig te bezichtigen en informatie te verzamelen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

 

Jouw persoonlijke biedcertificaat

Ben jij van plan om een woning te bezichtigen? En wil je goed voorbereid op pad gaan? Plan dan eerst een gratis oriëntatiegesprek in en ontvang gratis jouw persoonlijke biedcertificaat.

Wij verklaren in jouw persoonlijke biedcertificaat dat we jouw financieringsmogelijkheden grondig hebben doorgerekend en jij weet nu in welke prijsklasse je woningen kan gaan bezichtigen.

Heb jij je droomwoning gevonden en wil je een bod uitbrengen? Dan sta je stevig in je schoenen want met jouw persoonlijke biedcertificaat weet jij precies welk bod je uit kunt brengen. Op deze manier vergroot je jouw kans om jouw woning te bemachtigen omdat de verkoper of makelaar weet dat jij de woning écht kan betalen.

Wil jij jouw persoonlijke biedcertificaat ontvangen? Plan dan hier een gratis oriëntatiegesprek in bij Marco of Michael.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*