De Groene Hypotheekadviseurs
Zaltbommel, Marco Kempenk

'Ik verbind mensen en kennis’

Zaltbommel

Ik ga tevreden naar huis als ik je het complete plaatje heb kunnen bieden: cijfers, nuances en je persoonlijke voorkeuren verwerkt in een overzichtelijk en transparant financieel advies.

Ik vind het belangrijk dat je de keuze voor een hypotheek bewust maakt en dat je alles volledig begrijpt. Het moet helder en transparant zijn. Daar help ik je bij. Met alles wat je zelf weet en met de kennis die ik in huis heb over alle zaken waar je je niet bewust van bent. Hierdoor komen we tot een maatwerkoplossing voor jouw hypotheek, niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Een eerste gesprek is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend, gewoon bij jou thuis, online of op locatie, op een moment dat het jou schikt, overdag of in de avonduren.

Langdurige relatie
Ik vind een langdurige relatie met jou belangrijk, zodat ik je zo goed mogelijk kan begeleiden bij alle financiële vraagstukken in het leven.
Groen is de toekomst. Mensen zijn steeds bewuster bezig met de toekomst en het milieu. Je kunt op zoveel gebieden duurzame stappen maken. Ik vind het geweldig dat ik onderdeel ben van het enige team van Nederland dat is gespecialiseerd in groene financiën.

Ik ben verantwoordelijk voor de vestigingen Amsterdam, Zaltbommel en Heiloo en samen met Michael run ik de vestiging Veenendaal.

Neem contact op, ik sta graag voor je klaar met mijn kennis en ervaring!

Maak een afspraak

Marco Kempenk
Hypotheekadviseur

Werkt in heel Nederland

Contactgegevens:

06 15 55 38 13

marco@groenehypotheek.nl

 

Volg mij op:

Wil je contact met De Groene Hypotheekadviseurs Zaltbommel? Stuur me een bericht via onderstaand formulier of bel me.  ‘Dit is de tweede keer dat Marco ons heeft geholpen met een hypotheek aanvraag. Wederom zijn we super geholpen. Marco is altijd goed bereikbaar, hij werkt snel en zorgvuldig en doet altijd een stapje extra. Daarnaast vonden wij het erg fijn dat hij alles in duidelijke taal uit kan leggen.’

  Marian

  ‘Marco heeft ons geholpen bij een financiering die niet geheel standaard was. Van begin tot eind heeft hij ons aan de hand genomen en perfect stap voor stap begeleid. Wij zijn zeer onder de indruk van zijn manier van werken.’

  Ferry

  ‘Wij zijn louter positief over de hulp en diensten die wij van Marco Kempenk hebben mogen ontvangen. Het gehele proces van start tot eind heeft hij uitstekend begeleid, hij nam alle tijd voor onze vragen en speelde snel in op eventuele wijzigingen of antwoorden van financieel verstrekkers. Zelfs in de avond en in de weekenden berichtte Marco ons om de gang van zaken snel en goed te blijven begeleiden. Communicatief vaardig en een fijne en eerlijke vent.’

  Kevin

  Previous

  Next