De Groene Hypotheekadviseurs
Veenendaal, Johan Bekendam

'Ik geef altijd de volle 100% voor jou'

Veenendaal

Persoonlijke betrokkenheid, service, jouw belang op de eerste plaats, eerlijk, transparant en goed advies. Dit krijg je met mij als jouw financieel adviseur.

Ik ben sinds 2006 met hart en ziel betrokken bij De Groene Hypotheekadviseurs. Inmiddels ben ik de eigenaar van het bedrijf. Gelukkig bestaat mijn werkweek nog voor het grootste deel uit contacten met onze cliënten en het uitwerken van financiële adviezen.

Iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal
Iedere cliënt brengt een eigen verhaal mee. Dat vraagt steeds een bijzondere aanpak. Die menselijke maat in het werk boeit mij enorm. Om de beste hypotheek te krijgen is maatwerk een voorwaarde. Om dat samen met een cliënt te realiseren, is iedere keer weer een uitdaging, die ik heel graag aanga.

De kernwaarde voor De Groene hypotheekadviseurs
Een duidelijk en goed advies aan een cliënt en niet omzet gedreven werken dat vind ik enorm belangrijk. En dat is ook een kernwaarde voor De Groene Hypotheekadviseurs als geheel. Daarmee ben ik vol vertrouwen dat we jou als nieuwe cliënt ook heel goed van dienst kunnen zijn.

Maak een afspraak

Wil je contact met De Groene Hypotheekadviseurs Veenendaal? Stuur me een bericht via onderstaand formulier of bel me.‘Johan nam altijd uitgebreid de tijd om ons uitleg te geven over de mogelijkheden en wat er allemaal bij komt kijken om een hypotheek af te sluiten. Johan denkt in mogelijkheden.’

‘Voor ons was het erg belangrijk om een groene en duurzame hypotheekverstrekker te vinden, en dat is gelukt! Wij hebben Johan's hypotheek advies als erg prettig ervaren. Johan nam altijd uitgebreid de tijd om ons uitleg te geven over de mogelijkheden en wat er allemaal bij komt kijken om een hypotheek af te sluiten (denk aan verzekeringen en advies om die wel of niet af te sluiten). Johan denkt in mogelijkheden, hij zag het niet als een probleem dat we allebei in het buitenland hebben gewerkt. Verder is Johan flexibel in zijn tijd en reageert snel en accuraat op email. Onze hypotheek was binnen 1.5 week geregeld, omdat we alles zo snel mogelijk rond wilden hebben voor de sleuteloverdracht, echt top, bij Johan ben je in goede handen.’

Martin & Laura

‘Duurzaam hoeft niet duur te zijn’

Rudie en Gert Uijterwijck

Previous

Next