De Groene Hypotheekadviseurs
Heiloo, Marco Kempenk

'Ik verbind mensen en kennis’

Heiloo

Ik ga tevreden naar huis als ik je het complete plaatje heb kunnen bieden: cijfers, nuances en je persoonlijke voorkeuren verwerkt in een overzichtelijk en transparant financieel advies. Ik sta aan jouw kant.

Ik vind het belangrijk dat je de keuze voor een hypotheek bewust maakt en dat je alles volledig begrijpt. Het moet helder en transparant zijn. Daar help ik je bij. Met alles wat je zelf weet en met de kennis die ik in huis heb over alle zaken waar je je niet bewust van bent. Hierdoor komen we tot een maatwerkoplossing voor jouw hypotheek, niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Een eerste gesprek is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend, gewoon bij jou thuis op een moment dat het jou schikt, overdag of in de avonduren.

Langdurige relatie
Ik vind een langdurige relatie met jou belangrijk, zodat ik je zo goed mogelijk kan begeleiden bij alle financiële vraagstukken in het leven.

Groen is de toekomst. Mensen zijn steeds bewuster bezig met de toekomst en het milieu. Je kunt op zoveel gebieden duurzame stappen maken. Ik vind het geweldig dat ik onderdeel ben van het enige team van Nederland dat is gespecialiseerd in groene financiën.

Mijn jarenlange ervaring in de financiële sector komt jou ten goede in mijn werk als adviseur. Neem contact op, ik sta graag voor je klaar met mijn kennis en ervaring!

Maak een afspraak

Marco Kempenk
Hypotheekadviseur

Woont in Heiloo
Werkt in heel Nederland

Contactgegevens:
M. 06 15 55 38 13
E. marco@groenehypotheek.nl

Volg mij op:
 

Lees hoe anderen mij waarderen op:

Wil je contact met De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo? Stuur me een bericht via onderstaand formulier of bel me.    ‘Mijn situatie was een beetje complex, maar Marco heeft zich in het dossier vastgebeten. Het is gelukt om een zeer goed voorstel in elkaar te zetten. Dit alles heeft er toe geleid dat mijn hypotheek is overgesloten en mijn financiële situatie een stuk is verbeterd. Ook de hypotheekvorm is er een geworden waarbij ik mij een stuk prettiger bij voel. ’

    ‘De adviseur komt afspraken goed na en weet waar hij het over heeft. Hij is totaal onafhankelijk en kijkt verder dan alleen de hypotheek.’

    ‘Marco heeft ons zeer goed geadviseerd en rekening gehouden met onze wensen en onze (financiële) situatie. Daardoor hebben we een droomhuis kunnen kopen én  het naar onze wens kunnen verbouwen.’

    Previous

    Next