Wil jij franchisenemer worden bij De Groene Hypotheekadviseurs?

We horen graag waar jij jouw vestiging start!

Ondernemer

De Groene Hypotheekadviseurs is landelijk op zoek naar hypotheekadviseurs die willen ondernemen om onze groei en ons succes te delen. Heb jij ervaring als (onafhankelijk) hypotheekadviseur en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dagdroom jij wel eens van het hebben van je eigen onderneming maar weet je niet waar je moet beginnen?
Dan maakt De Groene Hypotheekadviseurs graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als zelfstandig hypotheekadviseur geef je een klantgericht en onafhankelijk hypotheekadvies.
Met een commerciële en servicegerichte houding werf je zelf nieuwe klanten en inventariseer je de wensen en behoeften van de klant. Je adviseert de klanten op het gebied van hypotheken en verzekeringen en doorloopt met hen het bemiddelingstraject. De Groene Hypotheekadviseurs werkt niet met een backoffice dus jij bent degene die de klant van A tot Z begeleidt tijdens het hypotheektraject en in de toekomst.

Wie zoeken wij?

Je werkt al langere tijd als hypotheekadviseur en bent bekend met het traject van hypotheekadvies en bemiddeling. Je legt makkelijk contact met mensen en bent communicatief sterk. Hierdoor weten klanten jou te vinden en maak je complexe financiële vraagstukken begrijpelijk voor hen.
Daarnaast:

  • Ben je ondernemend en wil je jezelf ontwikkelen als ondernemer
  • Ben je betrokken bij mensen en hun financiële situatie en loop je graag een stapje harder voor klanten
  • Vind je het prettig om zelfstandig te werken
  • Ben je in het bezit van een geldig Wft Adviseur Hypothecair Krediet

Wie zijn wij?

De Groene Hypotheekadviseurs is een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in groene en duurzame hypotheken. De Groene Hypotheekadviseurs is opgericht in 2000. Klanten kunnen bij De Groene Hypotheekadviseurs terecht voor een financieel advies over een hypotheek, maar ook voor een passende oplossing voor pensioen, spaarwens, belegging of verzekering. In onze werkwijze staat persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor de klant centraal. Onze service tijdens het advies- en bemiddelingstraject, maar ook na het afsluiten van de hypotheek of een ander financieel product is zeer ruim.
Michael van Eenige en Marco Kempenk zijn sinds begin 2021 eigenaars van De Groene Hypotheekadviseurs B.V.  Jaren geleden zijn zij zelf als ZZP’ers begonnen. Bij De Groene Hypotheekadviseurs staan we voor korte lijntjes, transparantie, flexibiliteit, duurzaamheid, deskundigheid en een levenslange samenwerking. Dit heeft vaak tot gevolg dat één klant de hele familie én vriendenkring aanlevert aan nieuwe klanten. Wij delen dit succes graag met jou!

Wat hebben De Groene Hypotheekadviseurs jou te bieden?

Wij bieden jou de mogelijkheid om je eigen vestiging van De Groene Hypotheekadviseurs te starten zonder hoge entreekosten of hoge fee’s.
Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

   • Bewezen succesformule
   • Directe aanstellingen met nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland
   • Werken vanuit huis en baas over je eigen agenda
   • Zeer uitgebreide ondersteuning van onze adviseurs
   • Marketingondersteuning
   • Gebruik nieuwste software en tools

We horen graag waar jij jouw vestiging start!

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden als zelfstandig hypotheekadviseur binnen De Groene Hypotheekadviseurs? Neem dan contact op met Marco Kempenk (06-15 55 38 13), Michael van Eenige (06-10 96 10 23), via telefoonnummer 088- 11 64 600 of via e-mail info@groenehypotheek.nl