Financieringscertificaat Parc Westerhoeve.

Financieringscertificaat Parc Westerhoeve.
januari 3, 2024 Marco Kempenk

In het nieuw te bouwen Parc Westerhoeve in Heiloo worden betaalbare woningen gerealiseerd die met voorrang worden toegewezen aan jonge woningzoekenden uit Heiloo en Limmen. In Parc Westerhoeve worden tussenwoningen verkocht met de koopstartregeling, huurappartementen gerealiseerd en hoekwoningen verkocht. Deze nieuw te bouwen woonwijk is zeer aantrekkelijk voor jonge woningzoekenden met een maximaal gezinsinkomen van €65.000,-.

Inschrijving

Het inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 2 maart tot maandag 18 maart 12.00 uur. Bij de inschrijving is de voorwaarde dat een verklaring wordt bijgevoegd van een hypotheekadviseur dat financiering mogelijk is.

Financieringscertificaat

Ben jij geïnteresseerd in een woning in Parc Westerhoeve en benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Wij bieden een gratis oriënterend gesprek aan waarin we in een persoonlijk gesprek jouw financiële situatie en mogelijkheden in kaart brengen. Daarnaast geven wij onder andere uitleg over de koopstartregeling en over verschillende hypotheekvormen.

Ben jij in staat om een woning in Parc Westerhoeve te financieren? Dan stellen we een financieringscertificaat voor je op welke je kan afgeven bij de inschrijving van het project.

Starter

Koop jij je eerste woning en vind je het allemaal reuze spannend? Schroom dan niet om bijvoorbeeld je ouders bij het gesprek uit te nodigen.

Laat hier je gegevens achter en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*