Rianne Burger

Rianne Burger

Utrecht

In mijn werk staat jouw belang voorop. Ik luister naar je wensen, kijk naar je situatie en pas mijn advies daarop aan. Alles komt samen bij De Groene Hypotheekadviseurs Utrecht. De nadruk ligt op ‘duurzaam’ en ‘verantwoord’, iets waar ik zelf pal voor sta.

Twee liefdes gecombineerd

Ik heb voor mijn werk als adviseur gekozen, omdat ik daarin mijn beide liefdes kan combineren: cijfers en contact met mensen. Tot 2015 werkte ik als psycholoog en docent in het Hoger Onderwijs. Ik kon daar luisteren, analyseren en uitleggen, maar ik miste de cijfers. Door mijn opleiding tot Financieel Planner kreeg ik de mogelijkheid om met beide passies te werken. Dit heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt.

Financiële spin in het web

Als hypotheekadviseur help ik jou als starter, doorstromer of oversluiter, met het vinden van de best passende hypotheek. Als financieel planner help ik je bij financiële vraagstukken en het in kaart brengen van financiële lange-termijn-doelen.

Begeleiding ondernemers

Als financieel adviseur begeleid ik veel ondernemers naar een duurzamer bedrijf. Ik help je met financiële vraagstukken. Denk aan pensioenopbouw, hoe je omgaat met arbeidsongeschiktheid, het inzichtelijk maken van mogelijkheden om eerder te stoppen met werken.

Lees meer