Marco Kempenk

Marco Kempenk

Naam Adviseur:

Marco Kempenk

Vestiging: Heiloo
Werkgebied: Nederland
Leeftijd: 44 jaar
Burgerlijke status: Samenwonend


Contactgegevens:
 
Telefoon: 06 – 15 55 38 13
Mail: marco@groenehypotheek.nl

Gediplomeerd en gemachtigd te bemiddelen in:
  • Hypotheken
  • Levens- en vermogensverzekeringen
  • Nabestaanden- en oudedagsvoorzieningen
  • Consumptief kredietWelkom op de website. Als zelfstandig ondernemer representeer ik De Groene Hypotheekadviseurs, vestiging Heiloo.

Na jarenlang in de financiële sector gewerkt te hebben voor bedrijven als American Express en ING ben ik gaan werken voor verschillende organisaties die banken adviseerden. Vanuit mijn rol ben ik betrokken geweest bij het analyseren van de uitdagingen waar financiële instellingen voor stonden en het vinden van een oplossing op maat. Het verbinden van mensen en kennis was daarbij het sleutelwoord. Kortom de financiële dienstverlening is mijn vak en mijn passie.

Bij het afsluiten van een hypotheek komt u voor belangrijke beslissingen te staan. Als onafhankelijk adviseur begeleid ik u bij het vinden van een passende hypotheek. Samen met u breng ik in kaart welke wensen u heeft voor nu en voor in de toekomst. Op basis hiervan maak ik een uitgebreide analyse en bespreek ik met u de mogelijkheden. Ik begeleid u niet alleen tijdens het adviestraject maar ook in de jaren daarna.

Ik hoop u te mogen adviseren en ondersteunen met mijn kennis en ervaring, zodat u het gehele proces op een prettige manier doorloopt. Dit om in de toekomst volop te kunnen genieten van de door u genomen beslissingen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een eerste kosteloze kennismaking en oriëntatie bij u thuis. Op mij kunt u rekenen.